måndag 16 februari 2009

Ja, ambitionen är god men det är lite svårare när den skall omvandlas till verklighet. Nu är det måndag kväll. En sådan där dag som, när jag ser tillbaka på hur den varit, inte blev som jag hade tänkt. Inte dålig, men annorlunda än vad jag tänkt (och hoppats). Ett samtal med en anställd tar plötsligt mycket längre tid. Ett bra samtal. Samtal har ju en förunderlig förmåga att räta ut frågetecken och föra saker och ting framåt. Ett besök av en f d styrelseledamot som kommer med en del handlingar och omedelbart uppstår ett intressant samtal.
"Så går en dag än från vår tid och kommer inte mer...." Och det som man inte gjort i dag får bli helt enkelt bli gjort en annan dag. Det är också en erfarenhet att ta vara på. Allt hör inte denna dag till, det kanske kommer en dag i morgon och en del måste man spara till den dagen.......
Jag har dessutom pratat med en manager för en av våra mer namnkunniga standupare m m. En lukurativ bransch. Det är emellanåt lätt fascinerande att upptäcka vad det går att göra pengar på allt. "Arbetaren är värd sin lön" - absolut, men inte vilken lön som helst. I alla fall inte om jag ska betala. Nu blev det visserligen inte aktuellt men i alla fall..............

Det var inte mycket reda i det här, men så är det ju måndagkväll. Hustrun har varit här under helgen och njutit av de småländska skidspåren. Till helgen väntar tjejvasan. Judith och Stellan Bjöhle har också varrit här. Vi upptäckte tillsammans Huskvarana fabriksmuseum - en trevlig upplevelse. Besök rekommenderas.

1 kommentar:

  1. Låter som en intressant dag. Ja, man kanske skulle slå sig på stå-upp-branschen.... Hoppas det går bra för alla inblandade i tjejvasan!!

    SvaraRadera